De Wilde Ingenieursgroep winnaar IJmond Onderneemt! Award

de-wilde-featuredDe Wilde Ingenieursgroep is de grote winnaar van de IJmond Onderneemt! Award 2016. Het Beverwijkse bedrijf ontving 15 november j.l. in de A9 Studio’s in Uitgeest de onderscheiding voor de meest in het oog springende IJmondiale onderneming. ‘Er zijn zoveel mooie bedrijven in de IJmond. Daarom zijn we des te trotser dat we gewonnen hebben’, aldus de verheugde directeur Jeroen de Wilde.

Het veelzijdige De Wilde Ingenieursgroep telt drie pijlers: naast De Wilde Ingenieursgroep (DWI) zijn dat Nederlands Certificatie Kantoor (NCK) en Monumenten en vastgoed. Volgens juryvoorzitter Leen Wisker weet eigenaar Jeroen de Wilde knap verbindingen te leggen tussen zijn onderneming en de maatschappij. Zo is hij maatschappelijk betrokken met de naaste omgeving, zoals milieu. Bovendien weet De Wilde het verleden uitstekend met het heden te verbinden. ‘Door regionale historisch beeldbepalende onroerende zaken dusdanig fraai te restaureren, zodat zij niet alleen behouden blijven voor de toekomst, maar tevens volledig functioneel zijn’, aldus Wisker.
‘Sinds we genomineerd zijn, hebben we op een roze wolk geleefd’, reageerde winnaar De Wilde. ‘Ik vond het al fantastisch dat we genomineerd waren. Nu winnen we ook nog de prijs.’

BACK