Tata Steel, Mastermate Zwager en Tiebies Landbouwmechanisatie genomineerd voor IJmond Werkt! Award

De jury van de IJmond Werkt! Award 2017, bestaande uit Marieke van Dijk (wethouder gemeente Heemskerk en tevens bestuurslid van IJmond Werkt!), Ton van der Scheer (voorzitter OV IJmond) en Robert Egthuijsen (eigenaar van The Bike Guru en winnaar van de IJmond Werkt! Award 2016) nomineerde drie toppers om mee te dingen naar de IJmond Werkt! Award 2017.

De jury nomineert Mastermate Zwager omdat zij vooral kijken naar wat iemand wel kan en niet naar wat iemand niet kan. Hierdoor is men in staat een positieve werksfeer te creëren. Tata Steel kan rekenen op sympathie van de jury omdat zij met de komst van de Participatiewet “Bureau Inclusief” hebben opgericht. Via deze afdeling worden participatiemedewerkers geplaatst op gecreëerde banen bij allerlei verschillende afdelingen binnen Tata Steel. De jury is onder de indruk van Tiebies omdat dit relatief kleine familiebedrijf plek biedt aan maar liefst 3 monteurs van IJmond Werkt!. De jobcoach heeft de mannen de afgelopen maanden echt in positieve zin zien veranderen.

De IJmond Werkt! Award wordt uitgereikt aan het bedrijf uit de regio dat zich het meest inzet voor mensen die om wat voor reden dan ook steun nodig hebben om in hun werk goed te functioneren. De jury heeft bij haar keuze op verschillende aspecten gelet zoals bewust betrokken ondernemerschap, creativiteit in ondernemerschap, het geloof in het kunnen van de medewerkers en voorbeeldfunctie voor de branche.

De genomineerde bedrijven hebben laten weten zich vereerd te voelen met de nominatie. Het is nu aan de aanwezigen van IJmond Onderneemt, dé ondernemersbijeenkomst van de regio op 14 november in A9 Studio’s in Uitgeest, om aan de hand van getoonde bedrijfsfilms de uiteindelijke winnaar van de IJmond Werkt! Award te kiezen.

 

BACK