Het thema van dit jaar is Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s? 

Rob en Joep keken naar de wetenschap achter succes en maakten er een spetterende quiz van. Hoe word je succesvol? Middels humoristische filmpjes en experimenten leggen zij het publiek vragen voor die gebaseerd zijn op de harde wetenschap achter succes. Humor met inhoud op niveau. En gegarandeerd 100% tjakkavrij!

Dagvoorzitter:

Bernard Lensink heeft de hotelschool in Den Haag doorlopen, en heeft gewerkt in onder meer Brussel, Cannes en Berlijn. Als penningmeester van de Association of Food and Beverage Management was hij betrokken bij het nationale F&B debat dat in samenwerking met Hospitality Management op Landgoed Duin & Kruidberg georganiseerd werd. Dat bracht hem in contact met de toenmalige directeur; deze had toevallig een adjunct nodig. Lensink trad in juli 2006 in dienst. Toen zijn directeur vervolgens uitverkoren werd als hofmaarschalk, werd Lensink eerst aangesteld als interim, maar niet veel later als de nieuwe general manager. (2009)

Gastsprekers:

Rob Urgert en Joep van Deudekom hebben als duo veel ervaring opgedaan bij hun populairwetenschappelijke tv-programma’s als Onder de tram, Tussen de Oren en hun nieuwe programma Het Instituut. Ook maakten zij furore op zaterdagavond met De Kwis, het satirische weekoverzicht op Nederland 1 dat genomineerd werd voor een Nipkow-schijf. Samen schreven Urgert & Van Deudekom Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s? en een boek over de wetenschap achter de voetbalsport Waarom zit ik niet in Oranje?

Het programma ziet er als volgt uit:

16.30 – 17.00 uur Inloop en ontvangst
17.00 – 17.10 uur Welkomstwoord en opening door dagvoorzitter
17.10 – 17.55 uur Urgert & Van Deudekom: ‘Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s?’
17.55 – 18.25 uur IJmond Duurzaam Award
18.25 – 18.55 uur IJmond Werkt Award
18.55 – 19.25 uur IJmond Onderneemt! Award
19.15 – 21.00 uur Netwerkborrel en Buffet

(wijzigingen voorbehouden)

BACK